ÇORUM / MERKEZ - 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BAHÇELİVLER MAH. GAZİ CAD. NO 88 ÇORUM/MERKEZ
Vizyon
Geleneği ve değişimi bütünleştirerek geleceği elinde tutan çağdaş bir okul, Öz benliği geliştirmeye yönelik duygusal eğitim, ‘Önce insan’ anlayışından yola çıkarak hazırlanan gerçekçi, insana ve çevreye duyarlı, çağdaş eğitimin gerektirdiği teknolojik gelişmeleri takip eden ve uygulayan bir eğitim-öğretim ortamı ve gülümseyen öğreten ve öğrenenlere sahip bir kurum olmaktır.
Misyon
Sağlıklı iletişim kurabilen, kendini ifade edebilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenli, üretken ve yaratıcı,sağlık alanındaki teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, kendisi ve toplumla barışık, ailesine ve toplumuna yararlı, evrensel değerlere ve kendi kültürüne sahip, mezuniyet sonrası edindiği mesleki bilgi ve beceriyi her alanda toplum yararına etkin biçimde kullanabilen, Atatürk ilkeleri ve laik Cumhuriyete sahip çıkan üstün yetenekli bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2012 Ortaöğretim KPSS´de öğrencimiz 92 puan alarak Türkiye 7.´si olmuştur. 2014´te 59 öğrencimizin 41´i çeşitli üniversitelere yerleşmiştir.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam gün
08:10- 17:00
Toplu taşıma, servis, özel imkanlar ile sağlanmaktadır.
Okulumuz Çorum Merkezde eski devlet hastanesinin yanındadır.
Merkez