ÇORUM / MERKEZ - 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BEKİR ÖZDEMİR - MÜDÜR

1972 yılında Çorum´da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Çorum´da tamamladı. Ankara, Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Ticaret ve Turizm İşletmeciliği Öğretmenliği Bölümünden 1995’de mezun olarak Gümüşhane Anadolu Ticaret Meslek lisesinde meslek dersleri öğretmeni olarak göreve başladı. Çeşitli illerde ve okullarda öğretmenlik, alan şefliği ve yöneticilik yaptı. Halk eğitim merkezlerinde 9 yıl yöneticilik yaptı.

Çorum-Laçin yeşil göl mesire alanı OKA projesi ve Japon büyük elçiliği hibe programı kapsamında Çorum-Laçin Belediyesi kadın kültür merkezi proje yazımında, ulusal ve uluslararası çeşitli projelerde proje koordinatörü ve proje danışmanı olarak görev aldı. Halen Çorumda Yönetici (Başöğretmen) olarak görev yapmaktadır. İşletme eğitimi yönetim alanında yüksek lisans mezunudur.